سفارش تبلیغ
صبا ویژن

قرص ضد بارداری یاسمین

رص LD از آن دست قرص‌هایی است که بیشتر خانم‌ها با وجود عوارض موجود، مجبور به مصرف آن هستند.  اگر مردم به عوارض این داروهای شیمیایی کاملا واقف باشند در مصرف خودسرانه آن کمی تامل می کنند.

عوارض قرص ضد بارداری

 

به طور کلی قرصهای ضدبارداری انواع مختلفی دارد که همه آنها شامل اشکال مصنوعی از هورمون استروژن، پروژسترون، یا هر دو هستند ؛ پروژسترون مصنوعی، پروژستین نامیده می شود و قرص های ترکیبی، از پروژستین و استروژن ساخته شده اند.

 

تمام اشکال قرص های ضدبارداری هورمونی ال دی  می تواند طیف وسیعی از عوارض جانبی ایجاد کند. اکثر آنها خفیف هستند و ممکن است پس از دو یا سه ماه اول قرص برطرف شوند.

این عوارض شامل:

آکنه

 خونریزی یا لکه بینی بین دوره ها

 نفخ

 فشار خون بالاتر از حد معمول

فسردگی

خستگی

احساس سرگیجه 

نگهداری مایعات

سردرد

 افزایش اشتها

بیخوابی

تکه های تیره روی صورت

نوسانات خلقی

حالت تهوع

 حساسیت یا درد در سینه

استفراغ

افزایش وزن

اگر عوارض جانبی دارید که بیش از سه ماه طول کشید، با پزشک خود صحبت کنید. اگر تصمیم دارید مصرف قرص را متوقف کنید، برای جلوگیری از بارداری ناخواسته، از روش پشتیبان پیشگیری، مانند کاندوم استفاده کنید.

 

خطرات و اقدامات احتیاطی در هنگام مصرف قرص ضد بارداری

حمله قلبی - عوارض قرص ضدبارداری

قرص‌های ترکیبی، خطر عوارض قلبی‌-عروقی را اندکی افزایش می‌دهند، عوارضی مانند: حمله‌ی قلبی، سکته‌ی مغزی و لخته‌های خون که ممکن است باعث مرگ شوند. لخته‌های خون نادرند، اما اگر سابقه‌ی لخته‌ی خون، حمله‌ی قلبی یا سکته‌ی مغزی دارید، توصیه می‌کنیم از قرص‌های ترکیبی استفاده نکنید و درمورد استفاده از روش جایگزین برای پیشگیری از بارداری با پزشک‌تان صحبت کنید. همچنین توجه داشته باشید که بارداری ناخواسته نیز عوارض جانبی خاص خودش را دارد.

 

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) درمورد مصرف قرص‌های ترکیبی در زنان سیگاریِ بالای 35 سال هشدار می‌دهد. سایر عواملی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند، عبارت‌اند از چاقی یا سابقه‌ی خانوادگی بیماری‌های قلبی. اگر سابقه‌ی بیماری قلبی یا کبدی، سرطان رحم یا سرطان سینه، فشار خون کنترل‌نشده یا میگرن با اورا (اختلال حسی‌بینایی) دارید، توصیه می‌کنیم از قرص‌های هورمونی ضد بارداری استفاده نکنید.

 

ممکن است قرص‌های ترکیبی از نوع پروژسترون مصنوعی که «دروسپیرنون» نامیده می‌شوند، خطرات بیشتری در ارتباط با لخته‌شدن خون ایجاد کنند، ازجمله ترومبوز ورید عمقی و آمبولیس ریوی. برای مشورت درمورد مناسب‌ترین روش پیشگیری از بارداری حتما به پزشک مراجعه کنید.